Medījumu pastēte

Sastāvs: 150 g medījumu, 10 g sviesta, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, garšvielas, sāls, 10 g galda vīna.

Pagatavošana

Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu. Tad pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē.

Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.

Ļoti vienveidīgas masas iegūšanai gaļu pēc samalšanas var vēl izberzt caur sietiņu. Iegūtai gaļas masai pievieno šķidrumu, kurā gaļa sautējusies, saputotu sviestu, galda vīnu, sarīvētu muskatriekstu pēc garšas un maisa.

Sagatavoto masu liek ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs, novieto vēsā vietā, lai sacietē.

Pirms pasniegšanas no veidnītēm izgāž piemērota lieluma trauciņos un izgrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt