Marinēti tomāti

Sastāvs: 1400 g tomātu.

Pagatavošana

Sastāvs: Marinādei: litrs ūdens, 30 g diļļu, 20 g bazilika, 2 g dārza kalnmētras, 3 lauru lapas, 4 smaržīgie pipari, 35 g sāls, 20 g cukura, 6—8 g citronskābes.

Pagatavošana

Sastāvs: Info:

Pagatavošana

Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus.

Pagatavošana:

Tomātus nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā, pārlej ar karstu dzidru marinādes uzlējumu, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē.

Pasterizēšana:

Burku liek siltā ūdenī (50°C), pasterizē 80°C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 minūtes, litra burku 15 minūtes, 3 litru burku 20 minūtes. Pēc pasterizēšanas burku aizvalcē, apgāž ar vāciņu uz leju, patur pusstundu, tad ļauj atdzist.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt