Marinēti tomāti

Sastāvs: 500 g tomātu, 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graud. piparus, 1 gab. lauru lapu.

Pagatavošana

Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500 g tomātu, klāt liek 25 g diļļu, 10 g seleriju lapu, 4 graud. piparus, 1 gab. lauru lapu. Pārlej ar karstu vājo marinādi (400 ml), lai augļi pārklāti, un sterilizē 15 min, pie 85°C. Pēc karsēšanas burkas izceļ no katla, nekavējoties aizgriež vāciņus, atdzesē un glabā vēsā vietā.

Marinēti tomāti
Marinēti tomāti

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt