Marinēta līdaka

Sastāvs: 150 g līdakas, garšvielas. Marinādei: 50 g ūdens, 25 g sīpolu, 15 g burkānu, 50 g etiķa(3%), 3 g cukura, sāls.

Pagatavošana

Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas. Tad no novārījuma izņem, sakārto dziļākā vai lēzenā traukā un pārlej ar marinādi.

Marinādes sagatavošana: burkānus un sīpolus notīra, sagriež ripiņās, liek karstā ūdenī, pievieno sāli un vāra, līdz burkāni un sīpoli mīksti. Tad pielej etiķi un pēc garšas pieliek cukuru.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt