Makaronu un biskvītu pudiņš

Sastāvs: 100 gr biskvītu, 100 gr makaronu, 3 olu dzeltenumi, 3 olu baltums, 100 gr cukura, glāze balta vai sarkana viņa, 25 gr pūdercukura, 1/4 kārtiņas vaniļas.

Pagatavošana

Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu vārāmu vīnu, pielej pusi pie olu dzeltenuma un cukura kulteņa, un šo atkal pie pārējā vīna, pēc tam visu sakarsē, stipri kuļot, līdz viršanai.

Pudiņu aplej ar mērci, ļaujot 1 st. mēr­cei ievilkties, tad virsū uzpilda putās sakultu, ar pūdercukuru un grūstu vaniļu sajauktu olbaltumu un cep pudiņu  15 min. krāsnī.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt