Makaroni ar baravikām

Sastāvs: 80 g makaronu, 150 g ūdens, 100 g baraviku, 15 g sviesta, 50 g šķiņķa, 15 g tomātu biezeņa, 10 g sk. krējuma, sāls.

Pagatavošana

Makaronus paredzētā daudzumā vāra, pa reizei apmaisot, apmēram 20 minūtes. Tad pieveno sagrieztas, sviestā apceptas baravikas, tomātu biezeni, sagrieztu šķiņķi, skābu krējumu un samaisa. Tālāk vārīšanu turpina katlā, kas blīvi apsegts ar vāciņu, mazā siltumā virs plīts vai cepeškrāsnī, līdz makaroni mīksti. Pasniedz ar tomātu mērci vai kausētu sviestu, svaigu dārzeņu salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt