Lotosa lapiņas

Sastāvs: 500 g miltu, 350 g cukura, 250 g margarīna, 1 tējk. kanēļa, 1 tējk. sodas, 2 olas, 250 g lobītu mandeļu.

Pagatavošana

Sviestu saputo ar cukuru. Mandeles mazliet apbrūnina un smalki sagriež, sajauc ar sviestu un cukuru, bet pēc tam ar milteim un sodu. Mīklu ātri samaisa, izveltnē ruleti (3-4cm biezu) un noliek 1-2 stundas aukstumā. Vislabāk mīklu ielikt saldētavā. Pēc tam mīklu sagriež plānās šķēlītēs un izcep. Jācep uz mazas liesmiņas 5-7 min. Katru cepumu rotā ar sasildītas šokolādes pilieniņu vai ar marmelādes gabaliņu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt