Liellopu gulašs

Sastāvs: 1 kg liellopu fileja vai ciskas gabala, 100 gr žāvēta speķa, 250ml buljona, 2 sīpoli, naža gals paprikas, sāls, 2 tējkarotes miltu.

Pagatavošana

Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu, ieliek katlā un ar papriku un sagrieztiem sīpoliem, pa malām karstu buljonu pielejot, 1 st. sutina segtā traukā. Buljona vietā var arī ņemt karstu ūdeni ar atšķaidītu gaļas ekstraktu. Mērcei piekaisa miltus un vēlreiz uzvāra. Galdā gulašu dod ar kartupeļu ēdieniem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt