Liellopa gaļas un siļķu sacepums

Sastāvs: 100 g. liellopa gaļas, 15 g. tauku, 25 g. sīpolu, 50 g. siļķu, 1/2 olas, 25 g. sk. krējuma, 2 g. rīvmaizes

Pagatavošana

Svaigu vai vārītu gaļu gaļas mašīnā samaļ. Taukos sacep sīki sasmalcinātus sīpolus, pievieno samalto gaļu un apcep. Pēc tam pievieno samaltu siļķi (Nedaudz nomērcētu), skābu krējumu, olu un samaisa. Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes. Pēc cepšanas mazliet atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, krējumu vai tomātu mērci.

Please wait...

Atbildēt