Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums

Sastāvs: 150 g. liellopa gaļas, 250 g. kartupeļu, 20 g. sīpolu, 25 g. burkānu, 25 g. tauku, 15 g. tomātu biezeņa, 2 g. ķiploku, garšvielas.

Pagatavošana

Gaļas mīkstumu sagriež kubos (35-40gr. katrā), liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnus, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep. Tad pārlej ūdeni, lai gaļa tikko segta, un aizvākotā katliņā sautē pusmīkstu. Pēc tam gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas, kubiņos sagrieztus un apceptus burkānus, kartupeļus. Papildina šķidrumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un kartupeļi mīksti. Pirms pasniegšanas sautējumu sajauc ar smalki sarīvētiem ķiplokiem. Pasniedz ar svaigiem, skābētiem vai marinētiem gurķiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt