Līdakas pudiņš

Sastāvs: 1 kg līdakas, 100 gr sviesta, 2 veģi, 3 olas, 2 karotes skāba krējuma, sāls, pipari.

Pagatavošana

Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc  biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī  izmirkušo, cieši nospiestu baltmaizes mīkstumu ar  jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo malto gaļu. Biezeni izberž caur sietiņu, iepilda sagatavotā formā un 1,5 - 2 st. vāra ūdens peldē. Galā pudiņu dod ar sparģeļu, kaperu vai vēžu mērci.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt