Līdakas pastēte

Sastāvs: 1 kg līdakas, 1 glāze skāba krējuma, 1/2 glāze buljona, 100 gr sviesta, 100 gr siera, sāls, pipari, rīvmaize, 100 gr sviesta mīklas vai irdenās mīklas.

Pagatavošana

Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā, skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej. Līdakai uzkaisa rīvmaizi, cep karstā krāsnī apmēram stundu, pasniedz karstu ar vārītiem kartupeļiem. Sviesta mīklu izrullē, izcep atsevišķi formas.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt