Ļeņingradas rasoļņiks

Sastāvs: 400 g liellopa gaļas, 200 g kartupeļu, 10 g rīsu, 10 g sīpolu, 25 g burkānu, 5 g pētersīļu, 10 g tomātu biezeņa, 10 g tauku, 50 g skābu gurķu, 10 g skāba krējuma.

Pagatavošana

Nedzidrā liellopa gaļas buljonā liek rīsus, kubiku veidā gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus, tomātu biezeni, sāli un vāra, līdz rīsi un kartupeļi mīksti. Tad pievieno sasmalcinātus gurķus bez mizas un sēkliņām un uzvāra. Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu, zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt