Krēma zupa

Sastāvs: 0,5 kg žāvēta šķiņķa, 1,5 l ūdens, 2 sīpoli, 2 burkāni, garšsaknes, garšvielas, 0,5 l zaļo zirnīšu (1 burciņa), 0,5 glāzes putukrējuma, konjaks.

Pagatavošana

Žāvētas gaļas gabalu vāra, vārīšanas beigu posmā pievieno notīrītas saknes, garšvielas. Gatavo gaļu izņem. Kad saknes mīkstas, pieliek zirnīšus, uzvara, tad dārzeņus izberž caur sietu vai sasmalcina mikserī. Zupu vēlreiz uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno saputotu krējumu un nedaudz konjaka. Pasniedz buljona tasē bez gaļas.

Krēma zupa
Krēma zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt