kraukšķīgie salāti ziemai

Bietes, burkāni, sīpoli, kabači, ķiploki, dilles

Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās burciņās ievieto dilles tad dārzeņus (proporcijas ņem kas nu kuram vairāk garšo) pārlej marinādi, pasterizē 15 min. pie 85C, vāko ciet. Uzglabā vēsā vietā.

Marināde - uz 1l ūdens 2 ēd.k. sāls, 2 ēd.k. cukurs, 14ēd.k. etiķa.

kraukšķīgie salāti ziemai
kraukšķīgie salāti ziemai

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt