Ķiršu liķieris

Sastāvs: 250 gr. ķiršu, 15-20 gb. ķiršu lapas, 1/2 kg. cukurs, 0,5 L. degvīna, 1/2 t.k. citronskābe, 1 l. ūdens, vaniļa.

Pagatavošana

1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni.

2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz uzvārās.

3) Pievienojam pusi tējkarotes citronskābi un naža galu vaniļas.

4) Nedaudz atdzesējam un izkāšam uz smalkā sietiņa.

5) Atdzesētai, izkāstai masai pievienojam degvīnu kārtīgi apmaisot.

6) Pildām pudelēs.

7) Ķiršu liķieri pasniedz atdzesētu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt