Kartupeļu salāti ar ābolu majonēzi

Sastāvs: 4 vārīti kartupeli, 1 cieti vārīta ola, 1 sīpols, zaļumi, sāls.
Mērcei: 1 olas dzeltenums, 1 tējkarote sinepju, 1 naža gals sāls, 100 g eļļas, 100 g ābolu biezeņa vai smalki sarīvēta svaiga ābola.

Pagatavošana

Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu biezeni.
Kartupeļus un olu sagriež gabaliņos vai ripās, sīpolu smalki sakapā, visu samaisa ar sagatavoto majonēzi.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt