Kartupeļu zupa ar kūpinātām zivīm

Sastāvs: 1/4 l ūdens, 1 glāze piena, 3 kartupeļi, krējums, 300 g kūpinātu zivju, 1 sīpols, 1 ēd.k. sviesta, zaļumi.

Pagatavošana

Notīrītus, gabalos sagrieztus kartupeļus pārlej ar verdošu Ūdeni un vāra. Sīpolus sakapā, sacep sviestā, pievieno zupa. Zivis liek katlā uz kartupeļiem, pārlej ar pienu un visu vāra, līdz kartupeļi mīksti. Zivis izņem, attīra no asakām, gaļas gabaliņus liek atpakaļ zupā, ja vajag, pieliek sāli. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem un pieliek krējumu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt