Kartupeļu, ziedkāpostu un vistas gaļas sacepums

Sastāvs: 3 glāzes vārītu kartupeļu masas, 2 glāzes sasmalcinātas vārītas vistas gaļas, 2 glāzes novārītu ziedkāpos tu, 3 olas, sāls, muskatrieksts, 2 glāzes piena, sviests, rīvmaize, 1/2 glāzes rīvēta siera.

Pagatavošana

Katliņā izkausē sviestu, maisot apcep miltus, pakāpeniski pielej pienu, maisa un karsē, līdz veidojas bieza mērce, iemaisa sieru un kartupeļu masu.

Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi sagatavotās masas, pāri tai kārtu vistas gaļas un ziedkāpostu. Virsējā kārtā sagatavotā kartupeļu masa.

Kārtojumam pārlej sakultu olu, pārliek sviesta piciņas, pārkaisa rīvmaizi traukam uzliek vāku un cep sakarsētā krāsnī.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt