Kartupeļu un zivju sacepums

Sastāvs: 5 vārīti kartupeļi, 500 g zivju filejas, 1 sīpols, taukvielas, 1 burkāns, 1 ķiploka daiviņa, 2 tējkarotes sinepju, sāls, pipari, 2 olas, 1 glāze krējuma, 2 ēdamkarotes, sasmalcinātu pētersīļu zaļumu.

Pagatavošana

Zivju fileju sagriež garenos, pirksta platos gabaliņos, samaisa ar pipariem, pētersīļu zaļumiem, sakapātu sīpolu un ķiploku, trauku noslēdz un atstāj līdz pārējo produktu sagatavošanai. Kartupeļus sagriež stienīšos. Burkānus sarīvē uz smalkas sakņu rīves. Veidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi, olas sakuļ, samaisa ar krējumu, sinepēm. Liek kārtām kartupeļus, sagatavoto zivi, samaisītu ar rīvētiem burkāniem. Visam pārlej olu un krējuma maisījuma, pārliek sviesta piciņas. Cep krāsnī 20 līdz 30 minūtes.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt