Kartupeļu un zivju kroketes

Sastāvs: 500 g zivju filejas, 2 glāzes vārītu kartupeļu masa, 3 olas milti, 1 sīpols, sviests, sāls, pipari, rīvmaize, taukvielas.

Pagatavošana

Zivju fileju samaļ, pievieno sasmalcinātu, taukvielās saceptu sīpolu, 2 olu dzeltenumus, 1 sakultu olu, sāli, piparus, kartupeļu masu un tik daudz miltu, lai kroketes cepot neizjuktu. Kroketes apviļā pussakultā, ar 1 ēdamkaroti ūdens atšķaidītā olu baltumā, tad smalkā rīvmaizē.Kroketes cep dziļā sakarsētu tauku peldē gaiši brūnas. Pēc tam izņem ar putu karoti, taukus nosusina, uzliekot uz sieta vai miksta papīra. Pasniedz ar salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt