Kartupeļu un ziedkāpostu zupa

Sastāvs: 1/2 l buljona vai ūdens, 1 burkāns, 1 glāze ziedkāpostu, 2 kartupeļi, 2 ēdamkarotes sviesta, sāls, 1 ēd.k. miltu, zaļumi, 2 ēd.k. svaiga krējuma, 2 olu dzeltenumi.

Pagatavošana

Buljonā vai ūdenī liek vārīties notīrītus, glīti sagrieztus burkānus, pēc tam kartupeļus un, ziedkāpostus, sāli un vāra, līdz visi dārzeņi mīksti. Pannā taukvielās izkarsē miltus, atšķaida ar zupas šķidrumu, tad pievieno zupai, uzvāra. Uztumētajā zupā iemaisa olu dzeltenumus samaisītus ar svaigu krējumu vai pienu, zupai pārkaisa zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt