Kartupeļu un žāvēta speķa zupa

Sastāvs: 1/ 2 l ūdens, 200 g žāvēta speķa, 3 kartupeļi, 2 sīpoli, sāls, pipari, 2 olu dzeltenumi, 4 ēdamkarotes krējuma, pētersīļu zaļumi vai lociņi.

Pagatavošana

Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolus sasmalcina. Katliņā speķi un sīpolus sacep, pielej verdošu ūdeni, sāli, piparus un glītos gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Zupu vāra, līdz kartupeļi mīksti vai pat pašķīduši. Zupas traukā samaisa krējumu ar olu dzeltenumiem un sakapātiem zaļumiem, pakāpeniski pielej un izmaisa zupu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt