Kartupeļu un skābētu gurķu salāti.

Sastāvs: 150 g kartupeļu, 50 g sk. gurķu, 1/2 olas, 100 g sk. krējuma, mārrutki vai sinepes, garšvielas.

Pagatavošana

Kartupeļusnomazgā un ar mizu sālsūdenī novāra mīkstus, karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, smalki sarīvētus mārrutkus, pievieno sagrieztus skābētus gurķus, kartupeļus, cieti novārītu olu, samaisa. Kārto salātu traukos un pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz pie aukstiem gaļas, zivju ēdieniem vai ar sviestmaizi.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 6,9 g, taukvielas 30,6 g, ogļhidrāti 27,3 g, kalorijas 424.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt