Kartupeļu un sēņu salāti

Sastāvs: 100 g kartupeļu, 100 g marinētu sēņu, 50 g sk. gurķu, 15 g sīpolu, 25 g sk. krējuma, 2 g cukura, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Marinētas sēnes sagriež gabaliņos. Tāpat sagriež ar mizu vārītus kartupeļus, skābētus gurķus. Sīpolus sīki sasmalcina. Pēc tam visas salātu sastāvdaļas sajauc, pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru, samaisa. Liek dziļākā traukā un pārkaisa sīki sasmalcinātus zaļumus.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 4,5 g, taukvielas 7,3 g, ogļhidrāti 22,1 g, kalorijas 177.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt