Kartupeļu un putraimu biezputra

Sastāvs: 1 glāze miežu putraimu, 5 kartupeļi, 1/2 l ūdens, 1/2 l piena, sāls, žāvēts speķis, 1 sīpols.

Pagatavošana

Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt uz nelielas liesmas slēgtā traukā. Lai biezputra nepiedegtu, katlu var ievietot karsta ūdens peldē. Kad kartupeļi mīksti, pievieno pienu, sāli un turpina vārīt, līdz putraimi mīksti, bet kartupeļi jau daļēji sašķīduši.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt