Kartupeļu un kāpostu sacepums

Sastāvs: 5 vārīti kartupeļi, 1 l sagrieztu svaigu kāpostu, 1 sīpols, taukvielas, 3 olas, sāls, rīvmaize. Katliņā izkausē taukvielas, sacep sagrieztus sīpolus, pievieno kāpostus, maisot apcep, pielej buljonu vai ūdeni, pieliek sāli un sautē.

Pagatavošana

Ja sautēšanas laikā šķidrums izsīcis, to nedaudz papildina. Ietaukotā ar rīvmaizi izkaisītā ugunsdrošā stikla veidnē kārtām liek kartupeļu šķēlītes ar izsautētiem kāpostiem, pa starpām iekaisot sāli, piparus, pēdējā kārtā liek kartupeļus. Visam pārlej sakultas olas, pārliek taukvielu piciņas, cep cepeškrāsnī.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt