Kartupeļu un jēra gaļas sacepums I

Sastāvs: 8 kartupeļi, 400 g maltas jēra gaļas, 2 sīpoli, 2 ķiploka daiviņas, 2 olas, 4 ēdamkarotes taukvielu, sāls, pipari, zaļumi, 1 glāze krējuma.

Pagatavošana

Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku, olas, sāli, piparus. Kartupeļu šķēles apcep taukvielās. Veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi, liek kārtām apceptās kartupeļu šķēles er sagatavoto gaļas masu. Virsējā kārtā liek kartupeļus, pārlej ar krējumu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī, līdz kartupeļi mīksti. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt