Kartupeļu un gurķu zupa

Sastāvs: 400 g ūdens, 100 g liellopa gaļas, 10 g tauku, 10 g burkāni, 15 g sīpolu, 200 g kartupeļu, 5 g kviešu miltu, 25 g sk. gurķu, 10 g sk. krējuma, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5 cm biezās šķēlēs. Tās ar gaļas āmuru nedaudz izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep brūnas. Pēc tam gaļu liek katlā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē pusmīkstu. Tad šķidrumu papildina, pielejot verdošu ūdeni, pievieno kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus un vara mīkstus, un zupai pieliek izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, uzvāra. Pirms pasniegšanas zupā liek gabaliņos sagrieztus skābētus gurķus, skābu krējumu, zaļumus.

Kartupeļu un gurķu zupa
Kartupeļu un gurķu zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt