Kartupeļu un burkānu sautējums

Sastāvs: 6 kartupeļi, 4 burkāni, 1 sīpols, taukvielas, sāls, 1 ēdamkarote miltu, 1 glāze piena, sviests, zaļumi.

Pagatavošana

Burkānus notīra, sagriež, sīpolus sasmalcina. Katliņā izkausē taukvielas, apcep sīpolus, pievieno burkānus un maisot apcep, līdz burkāni sāk smaržot, pielej karstu ūdeni vai buljonu, katlam uzliek vāku, sautē. Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos vai stienīšos, pievieno pusmīkstiem burkāniem. Turpina sautēšanu, līdz burkāni un kartupeļi mīksti. Miltus atšķaida ar pienu, pievieno sautējumam, uzvāra. Gatavam ēdienam pieliek sviestu, pārkaisa zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt