Kartupeļu un burkānu biezzupa

Sastāvs: 1,5 l buljona, 4 kartupeļi, 3 burkāni, 1 ēd. k. sviesta, 100 g salda krējuma, 1 olas dzeltenums, 1 ēd. k. miltu, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Noskalotus, notīrītus burkānus sīki sarīvē, liek vārīties karstā buljonā, pievieno notīrītus, iepriekš sagrieztus kartupeļus un vāra, kamēr burkāni un kartupeļi ir mīksti, tad izberž caur sietu, pievieno sviestā saceptus , ar zupas šķidrumu atšķaidītus miltus un visu kopā uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno krējumu, uzkaisa smalki griezrus pētersīļu zaļumus un grauzdētas maizītes.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt