Kartupeļu un biezpiena sacepums

Sastāvs: 5 novārīti kartupeļi, 200 g biezpiena, 3 olas, 100 g žāvēta speķa, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes sviesta vai krējuma, rīvmaize.

Pagatavošana

Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sacep. Divas olas sakuļ, samaisa ar biezpienu, saceptu speķi, un sīpoliem, pieliek sāli. Ietaukotā ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kārtu biezpiena masas. Olu sakuļ, pielej krējumu un maisījumu pārlej sakārtotiem produktiem. Virsmai pārliek plānas speķa šķēlītes. Cep cepeškrāsnī. līdz virsma dzeltena. Sacepumu pasniedz ar salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt