Kartupeļu, siļķu un gaļas sacepums II

Sastāvs: 3 glāzes vārītu, skaidās sarīvētu kartupeļu, 1 glāze samalta vai sīki sagriezta cepeša, žāvētas gaļas vai šķiņķa, 1-2 glāzes samaltas vai sakāpātas siļķu filejas, 1 sīpols, margarīns vai sviests, rīvmaize, 1 glāze skāba krējuma, 2 olas.

Pagatavošana

Sīpolu sasmalcina un taukvielās sacep, olas sakuļ, samaisa ar krējumu. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi. Veidnē kārtām liek kartupeļus un cepeša, siļķu un sīpola maisījumu; kārtojumu noslēdz ar kartupeļiem, tiem pārlej krējuma un olu maisījumu. Veidni liek sakarsētā krāsnī, cep apmēram 30 minūtes. Galdā pasniedz ar visu veidni, piedevai marinēti gurķi, tomāti vai salāti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt