Kartupeļu, siļķu un gaļas sacepums I

Sastāvs: 50 g vārītas gaļas, 400 g siļķu, 2 sīpoli, pipari, ēdamkarote sviesta, 2 olas, 200 g krējuma vai piena, 5 vārīti kartupeļi, rīvmaize.

Pagatavošana

Nomērcētu, iztīrītu siļķu fileju, sīpolus un gaļu samaļ, pieliek piparus. Ietaukotā veidnē liek kārtu šķēles sagrieztu vai skaidās sarīvētu vārītu kartupeļu kārtu un sagatavotās siļķu masas atkal kartupeļus utt., pārlej ar sakultu olu un krējuma vai piena maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām sacep. Pasniedz ar salā tiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt