Kartupeļu sacepums ar spinātiem

Sastāvs: 5—6 personām, 1 kilograms kartupeļu, 250 gramu spinātu, 50 gramu sviesta, karote kapāta sīpola, 15 gramu miltu, sāls.

Pagatavošana

Kartupeļus novāra ar visu mizu, atdzisušus nomizo un sagriež apmēram centimetru biezās šķēlēs. Spinātus nomazgā, sakapā, izsautē sviestā ar kapātu sīpolu, un klāt pieliek pēc garšas majorānu un sāli. Tad ņem katliņu vai zemu cepjamo formu, izsmērē ar sviestu, pašā apakšā saliek kartupeļu šķēles, bet virs tām sutinātos spinātus, un ļauj visam kādas 5 minūtes cepties ļoti karstā krāsnī. Kad sacepums gatavs, tam pāri pārlej sviestā apceptus sīpolus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt