Kartupeļu gulašs ar cūkgaļu

Sastāvs: 5 kartupeļi, 300 g cauraugušas cūkgaļas, 1 ēdamkarote sviesta, 2 sīpoli, ķimenes, 5 svaigi vai konservēti tomāti vai biezenis, sāls, ķiploks, krējums.

Pagatavošana

Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu kopā apcep, pievieno buljonu vai ūdeni, sāli, tomātus. Katlam uzliek vāku un sautē, šad tad apmaisot. Ja vajadzīgs, papildina šķidrumu. Kad visas sastāvdaļas mīkstas, gulašam pievieno krējumu un uzvāra.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt