Kartupeļi ar zivīm III

Sastāvs: 8 kartupeļi, 800 g zivju, 4 ēdamkarotes taukvielu, 1 sīpols, 1 glāze sakapātu sēņu, krējums.

Pagatavošana

Zivis sagatavo kā iepriekš. Sīpolus notīra, sagriež un kopā ar sēnēm taukvielās sacep. Kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs vai šķēlēs. Ietaukotā veidnē vai pannā liek veselas vai gabalos sagrieztas zivis, tām pāri sīpolus ar sēnēm un kartupeļus. Visu pārlej ar buljonu vai krējumu, pārliek ar taukvielu piciņām vai speķa šķēlītēm, pārkaisa ar rīvmaizi un aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē, līdz kartupeļi mīksti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt