Kartupeļi ar zivīm II

Sastāvs: 8 kartupeļi, 800 g svaigu vai saldētu zivju, 3 sīpoli, 4 ēdamkarotes taukvielu, sāls, pipari, 1 glāze krējuma, 4—6 tomāti, zaļumi.

Pagatavošana

Zivis notīra, nomazgā, apkaisa ar sāli un pipariem. Kartupeļus novāra, sagriež šķēlītēs vai gabaliņos. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās. Pannā izkausē taukvielas, apcep sīpolus. Uz sīpoliem liek zivs gabalus, vainagveidā ap tiem — kartupeļus. Visu pārklāj ar tomātu šķēlēm vai pusītēm, pārkaisa sāli, piparus, pārlej krējumu. Pannu vai veidni piesedz ar vāku un sakarsētā cepeškrāsnī karsē apmēram 30 minūtes.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt