Kartupeļi ar žāvētām zivīm un olām

Sastāvs: 5 vārīti kartupeli, 500 g žāvētu zivju, 100 g speķa, 2 sīpoli, 2 skābēti gurķi, 1—2 tējkarotes sinepju, 5 olas, 2 ēdamkarotes sviesta vai margarīna, sāls, pipari, pētersīļu zaļumi.

Pagatavošana

Sagriež speķi, sīpolus, liek katlā un sacep, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pārkaisa sāli, piparus, maisot visu apcep. Tad pievieno no asakām atbrīvotus zivs gabaliņus un nomizotus, šķēlītēs sagrieztus gurķus. Visu maisot uzkarsē, tad pārlej sakultas olas, kam pievienotas sinepes, un ļauj olām sarecēt. Ēdienu pasniedz bagātīgi pārkaisītu ar sakapātiem zaļumiem. Var pasniegt ar marinētām bietēm.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt