Kāpostu klimpas

Sastāvs: 6—8 pers. Neliela balto kāpostu galviņa, 75 g sviesta, 3 olas, 3/4 glāzes salda krējuma, 50 g miltu, sāls.

Pagatavošana

Kāpostu galviņu vāra 1 st. maz sālītā ūdenī, tad nospaida un smalki sakapā; pieliek sviestu, un kāpostus sutina 1/4 st. uz nelielas uguns. Tad sakuļ olas ar krējumu, pieliek miltus un sutinātos kāpostus, sāli, un visu krietni samīca. Ar karoti ielaiž maz sālītā verdošā ūdenī nelielas klimpas un 3—4 m. novāra gatavus. Ja mīkla būtu par šķidru, jāpieliek vēl milti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt