Kapāta siļķe

Sastāvs: 65 g siļķes, 50 g sk. krējuma, 15 g sk. gurķu, 15 g ābolu, 10 g redīsu, 5 g sīpolu, 1/2 olas, garšvielas, zaļumi.

Pagatavošana

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas un sagriež sīkos gabaliņos. Tāpat sīki sagriež skābētus gurķus, ābolus, redīsus, sīpolus un cieti novārītu olu. Visas sasmalcinātās sastāvdaļas sajauc ar pusi no paredzētā skābā krējuma un sakārto siļķu trauciņā, piešķirot siļķes veidu. Otru daļu skābā krējuma samaiisa ar sāli, cukuru, etiķi, sinepēm un pārlej sakārtotai siļķei. Grezno ar olu, redīsu vai gurķu ripiņām, zaļumiem.

Please wait...

Atbildēt