kaltētu plūmju krēms

Sastāvs: 400 gr kaltētu plūmju, 0,6l ūdens, 200 gr cukura, 2 olu baltums, 5 lapiņas želatīna, 0,5l putu krējuma.

Pagatavošana

Kaltētas plūmes nomazgā remdenā ūdenī vai arī dienu pirms lietošanas iemērc, tad savāra ūdenī ļoti mīkstas, izberž caur sietu un tik ilgi maisa ar cukuru un putās sakultu olbaltumu, līdz viss balts un putains. Maisījumam piejauc ar lāsi, ūdens uzvārītu žela­tīnu, un visu sajauc ar putās sakultu krēmu. Krēmu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā vai arī piramīdas veidā saliek lēzenā traukā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt