Kabaču lečo

5 kg kabaču, 5 paprikas, 1,2 kg burkānu, 1,2 kg sīpolu, glaze 9% etiķis, 300 ml tomātu mērce, 1/2 glaze eļļa, 250 gr cukurs, 1 - 2 ēd kar. sāls

Kabačus noskalo, nomizo izņem sēklas un sarīvē, tad katlā liek uz mazas uguns sautēties. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē un ar grieztiem sīpoliem cep uz pannas eļļā. Apceptus gaiši brūnus pievieno kabačiem. Tad pievieno papriku, cukuru, sāli un turpina sautēt apmēram 40 min. Tad pievieno glāzi etiķa un 1/2 glāzi eļļas, 250 - 300 ml tomātu mērces,. Karstu pilda burkās. Uzglabā vēsā vietā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt