Jēra ribiņas (karbonāde)

Sastāvs: 1 kg jēra karbonādes, 100 gr sviesta, 2 olas, nedaudz rīvmaizes, sāls.

Pagatavošana

Gaļu sacērt glītās šķēlēs 2 pirkstu biezumā, nedaudz izdauza, ribiņas atstāj klāt, iemērc sakultā olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem. Karbonādi var cept bez rīvmaizes. Gaļu sacērt glītās šķēlītēs. 2 pirksta biezumā, drusku izdauza, ribiņu atstāj klāt, apsala, apceo abas puses brūnas karstā sviestā, pieliek krējumu, uzvāra, padod ar apceptiem kartupeļem un salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt