Jēra gaļas un kāpostu sautējums

Sastāvs: 150 g. jēra gaļas, 10 g. tauku, 15 g. sīpolu, 200 g. sv. kāpostu, 50 g. svaigu tomātu, 5 g. kviešu miltu, 15 g. sk. krējuma, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu. Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt