Jēra gaļas un kāļu sautējums

Sastāvs: 150 g. jēra gaļas, 10 g. tauku, 10 g. sīpolu, 15 g. tomātu biezeņa, 200 g. kāļu, 5 g. kviešu miltu, 15 g. sk. krējuma, sāls, ķimenes, zaļumi

Pagatavošana

Gaļu sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu. Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt