Jēra gala ar dārzājiem

Sastāvs: 1200 gr jēra gaļas, 1 mazāka balto kāpostu galviņa,100 gr burkānu. 50 gr kāļu. 600 gr kartupeļu, pētersīlis, selerija, sīpols, vircas, pipari, tauki, sāls.

Pagatavošana

Gaļu sagriež mazākos gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep karstos taukos. Kāļus, kartupeļus, burkānus, pētersīli, seleriju, sīpolu, sagriež, saliek katlā, vienā malā gaļu, otrā saknes: burkānus, kāļus, kāpostus, virsū kartupeļus, saknes apkaisa ar sāli, tad uzlej nedaudz ūdens, tvaiko mīkstu. Sakārto traukā, vienā pusē gaļu – otrā saknes, pārlej mērci.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt