Japāņu salāti

Sastāvs: 100 g rīsu, 3 olas, 400 g zivju fileja, 1 sīpols, 1 ābols,1 marinēts gurķis, 1 apelsīns. Mērcei: 4 ēdamkarotes eļļas, 3 ēdamkarotes galda etiķa, 2 tējkarotes sinepju, 7 sardīnes, sāls, pipari.

Pagatavošana

Rīsus vāra irdenus. Zivju fileju izsautē vai sacep, tad pagatavo mērci: sardīnes sastrādā masā, atšķaida ar eļļu, etiķi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli. Izvārītos, atdzesētos rīsus sajauc ar kubiņos sagrieztiem nomizotiem āboliem, sarīvētu sīpolu, zivju fileja gabaliņiem, sagrieztu, marinētu gurķi un pusi no apelsīna. Visu samaisa ar mērci, grezno ar apelsīna šķēlītēm.

Please wait...

Atbildēt