Gaļas vinegrets

Sastāvs: 400 g vārītas liellopu gaļas, 200 g vārītu kartupeļu, 200 g marinētu gurķu, 200 g biešu, 300 g majonēzes, 50 g etiķa un sinepju mērces, sāls, pipari, zaļumi.

Pagatavošana

Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem vārītiem kartupeļiem un gurķiem. Pieber sāli, uzkaisa piparus, pārslaka ar etiķa un sinepju mērci un kārto salātu traukā, pārlej ar majonēzi, bagātīgi rotā ar sarkano biešu šķēlītēm vai stienīšiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem un dillēm.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt