Gaļas salāti ar baravikām

Sastāvs: 400 g cūkgaļas cepeša, 200 g vārītas liellopa mēles, 70 g paprikas, 100 g marinētu gurķu, 200 g vārītu baraviku, 20 g eļļas, 50 g ketčupa, 200 g majonēzes, sāls, pipari, etiķis.

Pagatavošana

Cūkgaļas cepeti, vārītu mēli, papriku un marinētus gurķus sagriež garenos gabaliņos. Baravikas sagriež plānās šķēlītēs. Eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, pipariem, sāli, ketčupu un pievieno majonēzei. Ar šo mērci samaisa salātus. Liek uz salātu lapām un rotā ar strēmelītēs sagrieztu papriku un mazām sēņu galviņām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt